Ett kreativt hundliv

Välkommen till den här hundbloggen! Här kan kreativa och hundälskande själar läsa om allt möjligt som händer i hundarnas värld. Med ett fokus på kreativa intressen som fotografi, sociala medier och kultur skriver vi om allt som gäller hundar. Om du har ett brinnande hundintresse och samtidigt tycker om att pyssla och skapa kommer du säkerligen hitta något spännande att läsa och inspireras av.

Hundrelaterade hobbies och projekt

Du kan ta del av roliga hundrelaterade projekt som man kan pyssla med hemma. Till exempel får du reda på hur man kan göra en fin hunddagbok dedikerad till den älskade hunden där hemma. I hunddagboken kan man dokumentera och samla allt som händer i hundens liv. Du får även tips på hur man kan vara kreativ med fotografi tillsammans med hunden och hur man fångar den både i porträtt och i fartfulla actionbilder. Det är ett roligt sätt att vara kreativ ute på promenader samtidigt som man får vara tillsammans med sin hund.

Internetkultur ur hundarnas perspektiv

Internetkulturen utvecklas snabbt idag och hundägare världen över knyts ihop på ett helt nytt sätt. Vi håller koll på det som händer i hundvärlden, till exempel på sociala medier och i olika livestreamade events. Läs exempelvis den spännande artikeln om berömda Instagramhundar som lockar miljontals följare och få reda på mer om dessa superstjärnor i hundvärlden. Du kan även få tips på hur man hittar alla streamade hundshower från utställningar och events inom hundsport på internet.

Hundar i kulturen och konsten

Läs även konst- och kulturrelaterade artiklar som exempelvis handlar om hundar inom konsten och vad hundar betyder inom konsten idag. Få exempel på kända målningar med hundar och läs hur synen på hundar har utvecklats i takt med konsthistorien. Med utgångspunkt i kultur och kreativitet delar vi med oss av allt som gäller hundar vare sig de är små eller stora eller vilken färg de har på pälsen.