I den här bloggen kan du läsa hundrelaterade artiklar som framför allt är kopplade till kultur och kreativitet. Här kan du ta del av allt från informativa DIY-projekt med hundanknytning till artiklar om konsthistoria och andra kulturyttringar. Här kan man också hålla sig uppdaterad om det sociala hundlivet på internet och annat spännande som händer i den virtuella världen. Vi riktar oss till hundälskare som gärna vill läsa mer och även få inspiration till egna projekt. Det spelar ingen roll om du har en hel kennel där hemma eller den minsta chihuahuan, den här sidan är till för alla hundar, hundägare och andra personer som älskar hundar.

Det senaste inom hundvärlden

Vi bevakar och skriver om nya och spännande händelser i hundvärlden för de läsare som tycker om att hänga med i det senaste. Vi tipsar om hundevents som livesänds på internet såsom utställningar, hundshower och hundsporter. Såväl nationella som internationella events går idag att streama över nätet så håll utkik efter de senaste länkarna. Vi har också koll på hundvärldens superkändisar och presenterar vilka som är i ropet just nu. Om du vill hålla dig uppdaterad med det som händer globalt kan du titta in och läsa.

DIY och pyssel

I bloggen kan du även ta del av inspirerande projekt som man kan pyssla med hemma såsom fotografi och konst. Det är roligt att skapa tillsammans med hunden och i alltifrån dans till fotografering kan både hundägare och hund få utlopp för sina kreativa idéer. Vi tipsar också om hur man kan tillverka saker med hundtema exempelvis hunddagböcker och andra ting som kan bli till en långvarig hobby. Du kan också redan nu läsa om hundrelaterad konst både genom historien och i modern tid och det kommer förmodligen bli fler kulturrelaterade blogginlägg. Det finns många hundfilmer, hund-memes, hundmusik och annan hundkultur att spana in.

Välkommen!

Vi hoppas att du får mycket trevlig läsning på denna hundblogg och att du tar med dig många spännande nyheter till din hund där hemma. Om du själv har något hundrelaterat som du tycker att vi borde skriva om får du självklart lämna ett tips.